~segalanya bermula bila tiada teman untuk berbicara~

Khamis, 24 Mac 2011

terima kasih Utk SEMUA :)


Assalammualaikum....

salam semua...ari nie sebelum aper2 nak ucap thank so much untuk blogger2 yang berkunjung ker blog naniey...samada yg follow atau tak follow...terima kasih sangat2... :)
wah2...xsangka blog jiwang nie ade jugak yang berkunjung...sebab blog nie blog BUdak Baru belajar.. okla cite ape yer malam2 nie..sebenarnye tengah keje nie..shift pun belum habis lagi...huhuhu mencuri waktu keje sebentar..haip2..tak baik sungguh aq nie...
minggu nie aq keje pagi sampai esok..sabtu ahad aq cuti dan isnin selasa masuk pagi semula..kalau keje pagi memang terasa penatnyer...walaupun hari nie aq tak banyak keje..tapi semalam banyak k... kalo pagi bukan jer jawab col tap
i kena wat reservation woo....customer plak mcm2 kerenah...rindunye nak keje malam...xsabar nk keje malam...hahahahaha (keje nak mengelat...hehehehehe)

disebabkan aq keje pagi jadi minggu nie tak dapatla aq ber'enjoy' siang2 bersama2 ex-specialy fiza sebab ngan fiza je kerap kuar siang..kalo ayu kuar malam ler..tapi sejak kne kurang2kan kuar malam so tak dapatla aq kuar sangat ngn ayu..coz sejak da ad
e bf nie jadi gf mithali la aq.. huhuhu poyo giler kot..jadi nak kuar kena tunggu matahari terbit...kihkihkih.... :)
so jadi minggu nie rindu2 kawan2 aq jela... WOI KORANG AQ RINDU KORANG LA !!!

sejak bulan2 lepas da terbiasa keje malam so kena la biasakan diri keje pagi..huhuuhu..so plan nk kuar ramai2..sebab tahun nie susah sikit nak plan gi bercuti lagi2 cuti kat laut..yela kan laut tengah bergelora so takutla nak gi tempat2 cam2.. so insyallah try wat plan lain k... tengah perah otak berfikir nie..

dan satu lagi sebelum aq terlupa..cousin aq yang belajar kt new zealand akan balik dan 15 april 2011 nie akan nikah dengan gf dy ler.. aq cite kat cinie sebab dy lelaki..nama dy hafiz @ aq panggil dy apis..sebaya ngan aq..pas2 kawin dulu sebelum aq so...mesti pasnie ade suara2 sumbang akan tanya pasal aq...malas nye aq nk jawab.. leh tak wat ignore jer?? banyak lagi urusan belum selesai la... huhuhuhu...
tengah2 menulis dan tengok jam da tiba masa untuk aq balik ke rumah dan tido.. penat dan ngatuk ok.. huhuhu:P tilam dan bantal im coming... hehehehe....
ok la... selamat mlm semua....nite my heart miss u.. :)

p/s ari nie idea jiwang2 xde...tapi hati nie jiwang munge2 rindu dy... huhuhuhu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

klik bicara2