~segalanya bermula bila tiada teman untuk berbicara~

Sabtu, 13 Ogos 2011

setelah 3tahun akhirnya BERPISAH jua...huhuhu




Asslammualaikum....

aii semua... entry kali nie cm sedih jer tajuknye kan...
tapi bukan pasal cinta2 atu aper cume nak bagitahu kat semua yang aq akan berhenti keje secara rasmi 14/08/2011 selepas 3tahun kje kat NARSQO texchnology S/B...nak cite pasal keje nie aq start kje kat cnie lepas STPM...tanpa pengalaman aq diterima kerja kat cnie sebagai Customer Service Consultant.. masuk alam perkerjaan nie memang bestla.. lagi2 bab2 dapat gaji..sangat2 seronok ok... rindu sangat time nie... huhuhuhu...kalo nak diikutkan macam2 yang best tapi mungkin sampai snie saje "jodoh" aq ngn company nie.. insyallah...lepas aq akan dapat yang lebih baik dan aq segala pengalaman yang ade kat cnie sangat memberi makna dalam hidup aq.. huhuhu.. kat cnie nak kongsi beberapa kenangan aq sebagai ingatan.. :)

first time g sg sendat... memori yg sgt2 manis

nie mse thn kedua kjer...xdpt raya.. raya kt ofis....
nie mse kt port dickson... :)

lata lembik yang mmg mencabar.. csc :) miss korang sume

nie mase raya thn lepas...dan sebelah aq adalah MY BOSS en.Noorazli Said

nie hepi time...kali kedua bercuti di combodia bersama bdk2 ofis...sweet memori

dan nie masa first time aq travel bersama company diphuket... sgt2 seronok.. :))

itulah antara gmbr2 yg aq dapat kongsi sepanjang 3thn aq dan akan berakhir..huhuhu sgt sedih ok.. aq sayang sgt company nie tapi apakan daya..aq juga manusia biasa yang perlu mencorak cerita ttg kehidupan... sedih sgt mse tgkpic dan tulis entry nie... semoga lepas nie ape yang aq tinggalkan akan dapat memberi aq pengalaman yang terindah dan ape yg aq bakal hadapi utk episod seterusnya adalah yg lebih baik dari pada ini.. insyallah.. :)

itu saja utk aq kongsi ari nie... tq myheart sbb aq dapat luahkan segalanya.. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

klik bicara2